Novak Đoković objavio listu omiljenih pesama

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

barbara

08-07-2009 18:15h
klasicna seljacina! gastos! tuga.

gastos

08-07-2009 20:42h
Draga Barbara.Ocigledno da ti gastosi nisu omiljeni.A vidim i da nemas pojma sta znaci ta rec.Iza nje se kriju ljudi,neciji zivoti i sudbine.Ne trpaj te ljude koji zive van zemlje u seljake,jer ovim vredjas i nase seljake,koji te hrane hlebom,i jedini ciji se plodovi rada vide svake godine.O tome ti naravno nemas pojma,jer ti si dama sa Terazija,N.Beograda itd.Verovatno si ti potomak neke "plemenske" loze,pa su ti ovi seljaci mnogo prosti . Pozdrav od gastosa.

djordje

08-07-2009 21:53h
napred novace!!!!

nale

09-07-2009 09:37h
GASTOS,svaka cast na odgovoru doticnoj dami.

Jos jedan gastos

10-07-2009 08:08h
Barbara, Barbara... a kako bi ti samo volela da budes jedan od nas gastosa... pa da onda, kao "seljanka", vidis nesto osim Bubanj Potoka

barbara

10-07-2009 21:01h
Pa ako bas hocete da znate ja zivim u Engleskoj vec 15 godina. Ali je velika razlika izmedju ljudi koji prosto zive u inostranstvu i gastosa koji zive po belom svetu kao da su i dalje u svom selu. Pa ko se osetio prozvan sta da mu radim!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: