Aca Lukas na godišnjicu smrti Darka Radovanovića: Često mislim na njega

0
Danas se navršavaju tri godine otkako je život izgubio pevač Darko Radovanović
Aca Lukas i Darko Radovanović, foto: Marko Poplašen, Vladimir Šporčić
Aca Lukas i Darko Radovanović, foto: Marko Poplašen, Vladimir Šporčić

Muzičara kog je teška saobraćajna nesreća na Ostružničkom mostu, u kojoj je nastradao sa svojim najboljim prijateljem i menadžerom Aleksandrom Miloševićem, odvojila od supruge Maje, ćerke Lare, roditelja, brata i prijatelja, mnogi ne zaboravljaju.

Oni koji su ga poznavali pamte ga kao velikog čoveka, a publika i kolege samo po dobru. Sećanje na njega ne bledi i on je i dalje prisutan na estradi kroz pesme Ako je do mene, Dukat, Vreme da se rastaje, Da mi je i druge.

Njegova porodica i dalje živi u Sremskoj Mitrovici. Supruga Maja je svoj život posvetila ćerki Lari, koja će danas napuniti šest godina. Roditelji su zbog poplava napustili Obrenovac, ali će se uskoro vratiti u kuću koju im je za života napravio Darko.

Jedan od njegovih bliskih prijatelja bio je i Aca Lukas, koji ne može da poveruje da su prošle već tri godine od Darkove smrti.

- Ne mogu da verujem da je prošlo tri godine od Darkove smrti. Kako vreme leti! Darka ću prvenstveno pamtiti kao izuzetno dobrog i poštenog dečka, a onda kao druga i muzičara. Mi smo muzički bili slični. Često ga se setim. Njegove pesme će se sigurno još dugo pevati. Prava je tragedija što je otišao tako rano, pre svega kao čovek, a i što je prekinuta karijera koja bi zasigurno imala blistavu budućnost - rekao je pevač.

(Izvor: Kurir)

makonda-tracker