Novak očarao Britanke: On ima najzgodnije telo na planeti (FOTO)

0
Nakon što je Dejli Mejl objavio fotografije našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, koji uživa na plažama Ibice, pripadnice lepšeg pola totalno su poludele za njim.
Novak Đoković, Foto: Storry arhiva, Profimedia, Facebook
Novak Đoković, Foto: Storry arhiva, Profimedia, Facebook

Svetski poznat Srbin navikao je svoje fanove da ga viđaju najčešće na teniskom terenu, ali sa slikama sa plaže potpuno je osvojio mnoge žene.

Nakon poraza u Rolan Garosu, Nole je odlučio da okupi svoju mušku ekipu na čelu sa kolegom Viktorom Troickim, te da zajedno otputuju na Ibicu.

Sudeći po fotografijama, primećujemo da je Novak odlučio da napuni baterije za nove profesionalne izazove.

Fotografije su izazvale veliku pažnju na portalu Dejli Mejla pa su tako obožavateljke iz Britanije komentarisale da srpski teniser ima najzgodnije telo na planeti, kao i da je veoma seksi i muževan. 

Nedugo zatim, Novak se obratio svojoj publici putem društvenih mreža, zahvalio za pomoć, ali i podelio momačku fotografiju sa odmora.

- Dragi moji mnogo vam hvala za sve poruke podrške koje ste mi slali posle finala. Eh, biće jako mnogo razloga za slavlje u mesecima koji dolaze  Uzeo sam malo slobodnog vremena za odmor sa momcima i šaljemo vam jedan zajednički zagrljaj. Vidimo se uskoro - pisalo je ispod fotografije.

makonda-tracker