Polupan i opljačkan automobil Rade Manojlović

0
Razbojnici su obili automobil Radmile Manojlović odakle su joj ukrali radio i tri haljine, a ukupna šteta iznosi oko 2.000 evra.
Radmila Manojlovic, Foto: Instagram
Radmila Manojlovic, Foto: Instagram

Neprijatno iznenađenje Rada je doživela kada je pred sam polazak na put zatekla obijen automobil.

Pevačica se prethodno veče vratila sa nastupa i parkirala automobil ispred svoje zgrade, ne sluteći da će je ujutru sačekati takva situacija.

Čim je došla na parking, primetila je razbijeno staklo na mestu suvozača, a kada je otključala automobil shvatila je da su joj razbojnici odneli radio i kesu sa garderobom.

- Odvezla sam auto kod majstora da promenim staklo i ugradim novu muziku, pa je sada sve u redu. Bitno je samo da niko nije povređen, a ovo je nešto što se svima dešava, pa eto i meni. Živimo u takvo vreme kada ljudi ne biraju kako dolaze do novca. Možda su mislili da iza radija ima sef sa parama, ali su se prevarili – rekla je pevačica kroz šalu, i nastavila:

- Ovako će moći samo da uživaju u disku koji je ostao u radiju, a to je miks pesama Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i Tozovca. Bila sam umorna i nisam parkirala auto u garažu, što mi se retko dešava, ali eto, pogodilo se da tako bude – zaključila je Manojlovićeva.

 

 

 

(Izvor: Telegraf/Alo)

makonda-tracker