Džej Zi i Bijonse: Rijani su potrebni časovi lepog ponašanja

0
Mlada pevačica ponovo je uspela da privuče pažnju svetske javnosti, kada se pojavila na dodjeli modnih nagrada u veoma provokativnoj haljini. Mnogi su se složili da ovakvu haljinu samo ona može da iznese, dok su drugi komentarisali da je previše slobodna i pro
Džej Zi i Bijonse, Rijana, foto: Profimedia
Džej Zi i Bijonse, Rijana, foto: Profimedia

Prema navodima izvora bliskog paru, Džej Zi, koji je inače zadužen za Rijaninu slavu, odlučio je da pevačicu dovede u red.
 
- Vreme je da Rijana prekine sa takvim oblačenjem i ponašanjem. Ponaša se kao da živi u getu, a ni rečnik joj nije ništa bolji - rekao je Džej Zi, a prenosi neimenovani izvor.
 
- Čak je i Bijonse pristala da posavetuje Rijanu i nauči je par lekcija iz lepog ponašanja. Bijonse je uči i kako da lepo odgovara na pitanja novinara prilikom intervjua - dodaje on.

- Džej Zi je upozorio Rijanu da prekine sa porocima i da se dovede u red, jer ako nastavi tako, on ne planira da je i dalje podržava u karijeri - navodi izvor.
 
Međutim, to nije sve, budući da je reper, u želji da izvede Rijanu na pravi put, umešao prste i u njen ljubavni život, jer se šuška da je on glavni krivac za njen raskid sa Drejkom.

makonda-tracker