Marko Jarić podneo tužbu protiv Adrijane Lime: Traži joj trideset miliona dolara?

2
Nakon što je saznao da je njegova supruga podnela zahtev za razvod, bivši košarkaš je podneo kontra-tužbu u kojoj traži pozamašnu svotu novca
Adrijana Lima, Marko Jarić, foto: Profimedia
Adrijana Lima, Marko Jarić, foto: Profimedia

Kako prenosi list Informer, Marko Jarić od svoje, izgleda bivše supruge, traži čak trideset miliona dolara, koliko je navodno izgubio zato što je zbog nje prekinuo svoju uspešnu košarkašku karijeru.

- Kada se Marko vratio iz Beograda u Ameriku, njih dvoje su proveli nekoliko dana zajedno u Majamiju. Pokušali su da zbog ćerkica Valentine i Sijene reše probleme. Na kraju su se dotakli i priča o prevarama i žestoko posvađali. Marko ju je, između ostalog, optužio da je kriva što je prekinuo uspešnu karijeru i poručio joj da će to od nje debelo naplatiti – tvrdi izvor blizak Jariću dodaje da je Marko, koji je, kada je upoznao Limu, igrao za Real Madrid, a zbog njene želje da živi u Americi, potpisao je ugovor sa Čikagom.

Međutim, on nije bio zadovoljan Bulsima, niti kako su ga tretirali, pa je prekinuo karijeru. A zbog toga što je napustio Real u kojem je mogao da igra minimum još tri sezone, Jarić je procenio da je izgubio 30 miliona dolara, koje sada, kako se priča, traži od Lime.

Izvor: Informer/Telegraf

makonda-tracker