Ceca i Anastasija Ražnatović: Odabrano žensko društvo u šopingu u Parizu

0
Folk zvezda rešila je da sa svojom ćerkom Anastasijom, sestrom Lidijom i sestričinom Helenom otputuje u Pariz na kratki predah od obaveza, ali i uživanje u čarima šopinga koje nudi francuska prestonica
Helena, Ceca, Anastasija i Lidija, foto: Instagram
Helena, Ceca, Anastasija i Lidija, foto: Instagram

Slavna folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da prve dane juna provede u prestonici Francuske u odabranom ženskom društvu.



Naime, Ceca se zajedno sa ćerkom Anastasijom, sestrom Lidijom i sestričinom Helenom uputila u Pariz, gde uživa u malom predahu od obaveza, ali i aktivnosti koja svaku ženu najbolje može da opusti, rastereti i oraspoloži - šopingu.

Dame su se putem društvenih mreža pohvalile fotografijama sa putovanja, a Ceca je za Blic izjavila da je ovo jedna od onih prilika kada mogu da rade sve ono za šta im se u Beogradu retko kad ukazuje prilika.



- Divno se provodimo nas četiri, kad naše muškarce ostavimo same kod kuće u Beogradu, a mi otputujemo negde. Tada radimo sve ono što u Beogradu ne radimo zajedno, šetamo spokojne gradom, obilazimo tržne centre i pijemo piće u baštama i kafićima. Kući se vratimo sa nekim poklončićima kako bi obradovale snažniji pol pažnjom i uverili ih da smo na njih mislile dok smo se odmarale od njih - rekla je Ceca.

makonda-tracker