Kolarov već kupio celu ložu za koncert Dragane Mirković u oktobru

0
Već nam je dobro poznato da naš fudbaler Aleksandar Kolarov uživa uz srpske narodnjake ma gde god bio, ali nismo znali i da je jedan od najvećih fanova Dragane Mirković.
Dragana Mirković, Foto: Vladimir Šporčić
Dragana Mirković, Foto: Vladimir Šporčić

Naime, Kolarov je već obezbedio karte za koncert na kom će pevačica proslaviti 30 godina uspešne karijere.

Fudbaler Mančester sitija zakupio je celu ložu i odatle će s prijateljima pratiti spektakl. On je Mirkovićkin veliki fan i njen koncert ne želi da propusti, pa se osigurao na vreme.

Kolarov je zamolio Ognjena Amidžića da mu nabavi ulaznice za ložu jer on to trenutno nije u mogućnosti budući da je s reprezentacijom u Brazilu. Ognjen Amidžić je rado prihvatio da pomogne Kolarovu, koji je u emisiji Ami Dži šou priznao da je odrastao na Draganinoj muzici i da je njen veliki fan.

- Kolarov je gostovao u mojoj emisiji i, kad je čuo da mi nedelju dana posle njega dolazi Dragana Mirković, rekao je: Vidi, ja je mnogo volim i moraš da mi središ ložu za njen koncert da se zabavljamo. Karte ga čekaju kad se vrati iz Brazila - kaže Amidžić.

Ognjen nije siguran da li će mu praviti društvo u Areni, a moguće je da će doći saigrači našeg fudbalera Edin Džeko, Stevan Jovetić i Matija Nastasić, s kojima pobede slavi uz naše narodnjake.

- Daleko je oktobar i još nisam siguran hoću li moći da dođem na koncert. Teško mi je da izdvojim koja mi je Draganina omiljena pesma. Volim duet Život moj, koji smo zajedno pevali u mom šouu - kaže voditelj Pinka.

 


(Izvor: Kurir)

makonda-tracker