Nataša Bekvalac: Policajci su bili prijatni prema meni i sestrama

0
Kako se sinoć na pevačicinom Instagram profilu pojavila fotografija gde se ona izveštava šta se dešava na splavu Fristajl, mnogi su pomislili da je imala problem sa policijom. Nakon toga, ona se oglasila i objasnila šta se zaista dogodilo.
Nataša Bekvalac sa sestrama, Foto: Instagram
Nataša Bekvalac sa sestrama, Foto: Instagram

Pevačica je odmah demantovala da su ona i njene sestre u sinoćnem izlasku doživele neprijatnosti tokom policijske racije.

Plavokosa lepotica kaže da se sinoć odlično provela u društvu svojih sestara i da joj je krivo što je na društvenoj mreži Instagram pogrešno shvaćena.

Kako kaže, malo se našalila na račun sinoćnjeg događaja, a neko je to pogrešno shvatio.

- Niko nije bio grub prema nama. Jeste bila racija, ali nije bilo ljudi na podu. Policajci su bili ljubazni i čak prijateljski rapoloženi prema meni i mojim sestrama. Inače kako meni može da bude loše u društvu moje Gage i moje Kiki. Mi smo devojke na raspustu i odlično se provodimo. Najbolje nam je kad smo zajedno-rekla je Nataša za Blic.

Pevačica je nakon odmora na grčkoj obali gde joj je društvo pravila kuma Dragijana veoma pozitivno raspoložena, što znači da je napunila baterije i spremna za nove radne zadatke.

 

(Izvor: Blic)

makonda-tracker