Kendal Džener: Najprovokativnije izdanje do sada (FOTO)

0
Mlađa sestra Kim Kardašijan snimila je editorijal za jedan prestižni magazin gde je pokazala najprovokativnije izdanje do sada
Kendal Džener, foto: Instagram
Kendal Džener, foto: Instagram

Novo izdanje magazina Interview obeležio je modni editorijal najtraženije devojke sezone.

Kendal je pozirala u komadima modne kuće Versaće, Balmain, i Margiela, ali iskoristila je trenutak i da se skine, za fotografije u toplesu.


Pored toga što je odrastala na malim ekranima, praćena kamerama reality emisije njenih sestara, Kendal je početkom ove godine krenula svojim putem, i to ni manje ni više nego na pistama Njujorka, Pariza i Londona.

U intervjuu koji je pratio seriju provokativnih fotografija rekla je da je od malena sanjala o karijeri supermodela, dodajući da su modeli za nju bili superheroji.

Volela bi da može da leti, obožava pitu od jabuka, Bijonse (iako znamo da je nije upoznala na sestrinom venčanju, i pored toga što je njen dolazak uporno najavljivan) a dobro joj ide i skok u vis, što je nasledila od oca Brusa, inače slavnog Olimpijca.

Kendal je ovim fotografijama svakako pokazala da više nije samo mlađa sestra Kim Kardašijan, već devojka koja postaje ozbiljna konkurencija svetskim top modelima.

makonda-tracker