Vuk Jeremić: U društvu holivudskih zvezda na svadbi veka

0
Vuk Jeremić sa suprugom Natašom jedan je od zvanica venčanja milionerke Fabiole Berakase i holivudskog producenta Džejsona Bekmena u Dubrovniku, gde će se okupiti i veliki broj svetskih zvezda
Nataša i Vuk Jeremić, foto: Ivan Dobričić
Nataša i Vuk Jeremić, foto: Ivan Dobričić

Danas se u Dubrovniku održava venčanje koje mnogi nazivaju svadbom veka, s obzirom da će okupiti sam vrh svetskog džet seta.

Naime, na četvorodnevnom svadbenom slavlju u organizaciji jedne od najpoznatijih dinastija sveta, porodice Herst, pojaviće se oko 300 najmoćnijih ljudi na planeti, bogataša i svetskih zvezda.

Među tim zvanicama biće i Vuk i Nataša Jeremić kao prijatelji mladoženje, holivudskog producenta Džejsona Bekmena.

- Jeremići su juče otputovali za Dubrovnik i oni će biti, kako se to kod nas kaže, gosti s mladoženjine strane. Džejson i Vuk upoznali su se u Njujorku, dok je Vuk obavljao funkciju predsedavajućeg Generalne skupštine UN, i od tada se porodično druže. Inače, Džejson, osim visokobudžetnih holivudskih filmova, producira i ozbiljne dokumentarne emisije o značajnim svetskim temama - rekao je izvor blizak Jeremićima za Kurir.

Proteklih dana su pripreme za svadbu bile u punom jeku, postavljen je šator ispred katedrale, a na trgu Marina Držića stolovi i stolice za visoke zvanice, među kojima su i pripadnici njujorške elite. Očekuje se i dolazak Anđeline Džoli i Leonarda Dikaprija.

Venčanje je organizovao specijalni tim, a većina zvanica u Dubrovnik stiže privatnim avionima, a za goste su rezervisani apartmani u najluksuznijim hotelima gde smeštaj za sve njih košta ukupno oko 180 hiljada evra.

makonda-tracker