Grand produkcija od septembra na televiziji Prva?

0
Nakon što je prekinuta saradnja sa televizijom Pink, Grand produkcija će svoje emisije od septembra emitovati na televiziji Prva
Lepa Brena i Saša Popović, foto: Vladimir Šporčić
Lepa Brena i Saša Popović, foto: Vladimir Šporčić

Naime, kako Kurir prenosi, Grand produkcija na čelu sa Sašom Popovićem, Brenom i Bobom Živojinovićem trenutno pregovaraju sa jednom od najvećih televizija sa nacionalnom frekvencijom, ali je ishod sve više izvestan.

- Od prekida saradnje sa televizijom Pink emisije Grand produkcije  emituju se isključivo na njihovoj Grand narodnoj televizijikoja trenutno može da se prati samo preko određenih kablovskih operatera i na YouTube - u. Na kanalu Željka Mitrovića ostalo je samo muzičko takmičenje Zvezde Granda, koje se uskoro završava. Od septembra paket emisija kakve do sada nisu postojale na Prvoj, a dolaze iz kuhinje maga Saše Popovića, doprineće većoj gledanosti ovog kanala - rekao je izvor za Kurir.

Kako se navodi, Grand šou, Grand parada i Narod pita, ostaće da se emituju na Grand narodnoj televiziji, a još se ne zna koji format će biti uključen u Prvu televiziju.

makonda-tracker