EKSKLUZIVNO: Venčanja Branke Nevistić i Nine Janković samo u magazinu Story

1
Ove nedelje na ludi kamen stale su voditeljka Branka Nevistić i glumica Nina Janković, a magazin Story vam ekskluzivno donosi sve detalje njihovih glamuroznih svadbi

 

Godinu i po dana nakon što je započela zajednički život sa svojim izabranikom, biznismenom Branislavom Grujićem (53), voditeljka Branka Nevistić (45) izgovorila je sudbonosno da na intimnoj ceremoniji sklapanja građanskog braka upriličenoj 28. maja u Slankamenu. Uz božanstveni pogled na lepi plavi Dunav, popularna TV zvezda zaklela se na večnu ljubav jednom od najbogatijih ljudi s naših prostora koji je već godinama suvlasnik i predsednik kompanije PSP-Farman Holding iz Ženeve - jedne od pet najvećih građevinskih firmi u Moskvi i moskovskoj oblasti. Dok je koračala ka prvom stepeniku novog životnog puta, Nevistićeva je sa svojim voljenim osmislila i detalje ovonedeljne ceremonije sklapanja crkvenog braka, upriličene u pravoslavnom hramu u Veneciji.

U ekskluzivnom intervjuu za Story, Branka otkriva detalje proslave na kojoj su ona i njen budući suprug okupili samo najbližu porodicu i prijatelje. Za ekskluzivna prava na objavljivanje fotografija venčanja zatvorenog za javnost, izdavač magazina Story - kompanija Adria Media, po želji Branke Nevistić koja zajedno sa svojim suprugom konstantno donira ugroženima, uputiće pomoć nastradalima u poplavama.

- Ovo je bio važan dan za mene i htela sam da imam divnu, najlepšu haljinu. Kreacija Elija Saba ispunila je sva moja očekivanja. Posle venčanja presvukla sam se u veselu Chanelovu haljinu. Svakako da sam učestvovala u izboru suprugovog odela jer mi imamo slične ukuse, tako da je sve bilo više nego lako – kaže Branka.

 

Iako su mnogi rekli da bračna ljubav stvara čovečanstvo, Sibil Šepard je jednom istakla kako je dom mesto u kom muž pravi predstavu, ali žena za nju piše tekst. S ovim rečima slažu se uspešna mlada glumica Nina Janković (26) i njen izabranik Mateja Dičić (30) koji su u subotu, poslednjeg dana maja, nakon četiri godine zabavljanja jedno drugom izgovorili sudbonosno da. Veridba je upriličena u novogodišnjoj noći, 31. decembra 2012. godine, a nakon petnaest meseci, u mnogo veselijoj atmosferi proslavili su i svoju svadbu. U 15 časova i 30 minuta u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu, u prisustvu najuže  porodice i prijatelja obavili su ceremoniju crkvenog venčanja, nakon čega su se uputili u hotel Zira u centru Beograda, gde su nastavili slavlje. Za ekskluzivna prava na objavljivanje fotografija venčanja zatvorenog za javnost, izdavač magazina Story - kompanija Adria Media, po želji Nine Janković uputiće pomoć nastradalima u poplavama.

Na pitanje da li je njeno venčanje bilo baš kao što je zamišljala, Nina odgovara:

- Prevazišlo je sva moja očekivanja. Sedmicu pre svadbe plašila sam se da nešto ne zaboravim i da neki detalj ne krene po zlu. To jutro i nije počelo baš najbolje. Naime, iako sam veče pre venčanja probala venčanicu, kada sam došla da je obučem, shvatila sam da sam smršala za jedan dan. Iako je venčanica visila na meni, zahvaljujući Ivani Rabrenović brzo smo sanirali problem. Ali, ni taj peh nije uspeo da mi pokvari raspoloženje. Nisam se nervirala, bila sam potpuno smirena, što je stvarno čudno za mene, posebno u tim trenucima. Jedva sam čekala da počne žurka. Iskreno, kada sam videla novinare ispred crkve, nisam bila oduševljena, a posebno jer su neki od njih želeli da uđu unutra. Smatram da je to veoma intiman čin koji sam želela da podelim samo sa svojim prijateljima i članovima porodice. Međutim, ni to mi nije pokvarilo zabavu.

 

 

makonda-tracker