Miligram sve do jeseni peva za ugrožene

0
Miligram planira da do jeseni održi tri velika koncerta, a sav prihod od njih daće u humanitarne svrhe, za pomoć poplavljenim mestima.
Miligram, Foto: Facebook
Miligram, Foto: Facebook

Jedan od najpopularnijih pop bendova Miligram u okviru svoje velike turneje prihod od naredna tri velika koncerta daće u humanitarne svrhe.

Nakon odličnog starta u areni Mejdan u Tuzli, u kojoj je beogradska grupa uspela da sruši rekord posećenosti u ovoj hali, slede još veći koncerti Miligrama - na stadionu Borca u Banjaluci 27. juna, gde je kapacitet 30.000 ljudi, zatim u Zenici u oktobru, u hali kapaciteta 15.000 ljudi, a onda i u novembru u Kombank areni u Beogradu, gde staje i više od 20.000 ljudi.

Oni će sa sva tri koncerta donirati kompletan prihod od karata za ugrožene u Srbiji i regionu. Od banjalučkog koncerta novac će biti namenjen za pomoć nastradalima u poplavama u Republici Srpskoj, za Federaciju će donacija biti obezbeđena od koncerta u Zenici, dok će za Srbiju pružiti pomoć spektaklom ubeogradskoj Areni.

Frontmen grupe Aleksandar Milić Mili potvrdio to.

- Tačno je da će sledeća tri velika koncerta u regionu imati humanitarni karakter. Mnogo me raduje to što smo u prilici da popularnost Miligrama usmerimo ka onima kojima je pomoć preko potrebna - istakao je Mili.

 


(Izvor: Kurir)

makonda-tracker