Uzbuđeni Ana Sević i Darko Lazić: Prinova stiže u julu

0
Ana Sević i Darko Lazić uskoro će postati roditelji devojčice, a budući tata je spreman da se odmah baci na pravljenje drugog deteta
Darko Lazić i Ana Sević, foto: Damir Dervisagic za Kurir
Darko Lazić i Ana Sević, foto: Damir Dervisagic za Kurir

Pevačica uživa u poslednjim danima trudnoće i posebno se vodi izrekom da trudnicu ne sme niko da odbije, pa tako joj naročito prija apsolutna pažnja koju joj Darko pruža.

- Beba nam stiže u julu a meni se veoma sviđa izreka da trudnicu ne smeš ni za šta da odbiješ. Darku prija da mi u svemu udovoljava, a svaka žena zaslužuje da je njen muškarac drži kao malo vode na dlanu. Otkad smo zajedno je tako - rekla je Ana uz osmeh za Blic.

Darko je potvrdio kako se trudi Ani sve da učini, kao i da jedva čeka da postane tata i vrlo brzo planira još jednu prinovu.

- Nema čekanja, odmah se bacam na pravljenje drugog deteta. Hoću da mi svi budu jedno drugom do uveta, tako je najbolje. Nisam ni sanjao koliko je lepo očekivati prinovu, ceo život dobija novu dimenziju - objasnio je Darko za Blic.

Ana je ipak rekla da ima vremena s obzirom da su oboje mladi, ali da se ne bi bunila ni ako se desi odmah nakon rođenja prvog deteta.

- Znam da Darko želi drugu bebu što pre, ali mladi smo i imamo sve vreme ovoga sveta, dogovorićemo se. Neka bude kako bi trebalo da bude, pa makar se desilo i odmah posle našeg prvog deteta, ćerkice. Budući tata je toliko bio uzbuđen zbog ove trudnoće, da je bukvalno želeo da ubrza tih devet meseci da se porodim što pre, zato me i ne čude novi planovi - zaključila je Ana.

makonda-tracker