Trener Kejt Apton otkrio tajnu njene savršene figure

0
Scena iz filma The Other Woman u kojoj se Kameron Dijaz i Kejt Apton pojavljuju u kupaćim kostimima očarala je pripadnike kako jačeg, tako i nežnijeg pola.
Kejt Apton, foto: Screenshot
Kejt Apton, foto: Screenshot

Obe lepotice u bikinijima izgledaju savršeno, a dok je Kameron svoje tajne podelila u knjizi The Body Book, tajnu lepo oblikovanog tela Kejt Apton otkrio je njen lični trener Dejvid Kirš, koji je radio i s Liv Tajler, Karolinom Kurkovom i Hajdi Klum.
 
On je priznao da je najčešće pitanje koje mu postavljaju o ovoj lepotici da li se uvek striktno pridržava svoje dete i vežbanja.
 
- Neverovatna je kada su dijete u pitanju. Za doručak jede nekoliko belih jaja sa spanaćem, a ponekad provodi i 48 sati detoksikacije, odnosno čišćenja organizma. Ima dobar osećaj za to šta treba da jede u skladu sa svojim telom - kaže on.
 
Kejt je inače na dijeti bez šećera i obrađenih ugljenih hidrata i alkohola.

 Dejvid tvrdi da je striktan kada je alkohol u pitanju, te smatra da njegovi klijenti mogu da popiju samo čašicu, dve vina, ali se potrudi da im, ukoliko preteraju, proradi griža savesti.
 
Kad je vežbanje u pitanju, Kejt radi intenzivan i ekstreman kružni trening, s puno elastičnih traka, lopti i boksa.
 
Trener trenutno jedne od najpoželjnijih žena na svetu otkrio je i kako su uoči filma vežbali pet do sedam puta nedeljno, oko sat i po.
 
Trener poznatih savetuje da bi dnevno trebalo izdvojiti 10 do 15 minuta za vežbanje, napraviti neki intenzivan kružni trening, i to odmah nakon buđenja.

 

makonda-tracker