Najplaćenija manekenka današnjice Žizel Bunšen otkrila na koga je lepa

0
Žizel Bunšen je najplaćenija manekenka danšnjice, a njeno prelepo lice i savršeno telo doneli su joj brojne ugovore i titulu pravog supermodela. Ali, njena lepota definitivno nije slučajna, već je za sve zaslužna genetika.
Žizel Bunšen, Foto: Instagram
Žizel Bunšen, Foto: Instagram

Naime, Žizel je na svom Instagram profilu, za Dan majki, postavila fotografiju svoje majke iz mladosti. Možemo primetiti da njih dve zaista mnogo liče.

- Moja prelepa mama - napisala je Žizel pored tipičnog fotoportreta iz ere crno-belih fotografija.  

Žizel je i sama majka još od 2009. kada je rodila prvog sina Bendžamina. Povodom Dana majki, Žizel je postavila i fotografiju kako se na plaži igra sa sinom i sedamnaestomesečnom ćerkom Vivijen. Oba deteta dobila je u braku sa ragbistom Tomom Brejdijem. Žizel je i na ovoj fotografiji odala počast svojoj majci, koja je odgajila Žizel i njenih pet sestara.

- Majčina ljubav. Rođenje deteta donosi nam neobjašnjiv osećaj i želju da pretvorimo svet u bolje mesto za njegovo odrastanje. Zbog majčinstva postajemo črvšće i dobijamo oštre kandže kojim svim silama branimo svoje dete. Ali, majčinstvo nas čini i mnogo nežnijim. Mi želimo da budemo bolje zbog njih, a ponekad deluje kao da je vreme stalo kada provodimo vreme sa svojom decom - napisala je ispod fotografije.  

 

(Izvor: Blic žena)

makonda-tracker