Goga Sekulić: Igor nije smeo ovako da me ostavi

1
Pevačica Goga Sekulić i nakon dobijenog ročišta nije preuzela ključeve od stana, a kako kaže za nju je sve to jako bolno.
Goga Sekulić, Foto: Storry arhiva
Goga Sekulić, Foto: Storry arhiva

Nakon smrti njenog supruga Igora Ramovića, pevačica Goga Sekulić prolazi kroz tešku životnu fazu, a pored toga i sudsku raspravu sa svekrvom. 

Naime, Goga i svekrva se bore oko stana u Sarajevskoj ulici. Pevačica je dobila na sudu, ali ključevi joj još nisu predati.

- Dobila sam dokument gde piše da će mi ključ biti vraćen u roku od 7 dana, tih 7 dana prošlo je pre deset. Advokatica mi je rekla da niko nije doneo ključ, tako da će verovatno opet sudski izvršitelj ići tamo i tako u krug - požalila se Goga u emisiji Exkluziv.

Kako kaže, Sarajevska ulica joj budi ružna sećanja. U vezu i brak je ušla iz ljubavi, ali smatra da su joj se neki ljudi umešali i upropastili sve, pa joj je sada teško kad samo pomisli na tu ulicu.

- Mislim da zaslužujem da imam dobrog čoveka pored sebe, Igor je bio super dečko, ali malo mi se sve smučilo. Nije smeo da me ostavi ovako, jer sam do kraja bila uz njega i više puta mi je rekao: Gogo, ti nisi žena, ti si čovek – nastavila je Goga.

makonda-tracker