Ana Ivanović: Radujem se povratku na teren

0
Nakon poraza od Venus Vilijams, Ana Ivanović je napustila Vimbldon razočarana, ali svesna da mora da se spremi za sledeće takmičenje
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

U dnevniku koji vodi na svom zvaničnom sajtu, teniserka Ana Ivanović iskreno se obratila svojim fanovima, objasnila zbog čega je izgubila meč od Venus Vilijams i najavila planove za budućnost.

- Vimbldon se jako loše završio. Mislim da imam prilično visok prag bola i odigrala sam dosta mečeva u kojima se nisam dobro osećala, ali je u ponedeljak bol bio preveliki. Nisam mogla da nastavim. Sa pozitivne strane, povreda nije previše ozbiljna. Nažalost, morala sam da čekam skoro četiri sata da bih se videla sa doktorom, što je bilo prilično stresno pošto nisam znala koliko je povreda ozbiljna. Na sreću, to je samo mala naprslina i za nedelju dana ću moći ponovo da treniram. Moram da odam priznanje Venus za njenu igru. Ona je neverovatna teniserka na travi. Sjajno se kreće i može veoma snažno da udara čak i kada je van ravnoteže. Uprkos načinu na koji se završio, na ovom Vimbldonu je bilo dosta pozitivnih stvari. Protiv Stosur sam odigrala jedan od najboljih mečeva tokom ove godine i lepo sam napredovala sa svojim trenerima iz Adidasovog programa razvoja igrača. Uzbuđena sam povodom ostatka sezone i, posle kratkog odmora, radujem se povratku na teren – napisala je Ana.

makonda-tracker