Danilo Ikodinović: Moj Facebook profil je lažan

4
Na popularnom sajtu Facebook već godinu dana postoji profil Danila Ikodinovića, s kojim nekadašnji vaterpolo reprezentativac nema nikakve veze
foto: Vladimir Lukić
foto: Vladimir Lukić

Ime i lik Danila Ikodinovića zloupotrebljeni su u sajber svetu, odnosno sajtu za druženje Facebook, na kome je neko pre više od godinu dana otvorio lažan profil slavnog sportiste. U statusima su pisale, a tako je i sada, mnoge stvari iz njegovog privatnog života, a informacije su uglavnom prepisivane iz medija. Kada je Ikodinović pre godinu dana, 28. juna, doživeo saobraćajnu nesreću, njegov navodni profil prestao je da bude aktivan, da bi ga vlasnici po njegovom izlasku iz bolnice ponovo redovno ažurirali.

- Nemam profil na sajtu Facebook. Nikada nisam voleo tu vrstu druženja. Inače, Internet redovno koristim, svakodnevno čitam vesti i sveže informacije, ali se nikada nisam učlanio na neki sajt za druženje. Takođe, ne čitam ni forume na kojima se spekuliše o raznim temama. Smeta mi što se neko koristi mojim likom i životom i što komunicira s ljudima pod mojim imenom – iskreno kaže popularni Dača.

makonda-tracker