Aca Lukas o svojim poveriocima: Sve su to devojčice!

0
Pevač se u emisilji na Happy televiziji opet dotakao svoje priče sa Sašom Mirkovićem i drugim dužnicima
Aca Lukas; foto: Marko Poplašen
Aca Lukas; foto: Marko Poplašen

Bez obzira što je na samom početku emisije rekao da nije došao u studio televizije Happy da se pravda, Aca Lukas, je sve vreme baš to radio.

- Danas menadžeri imaju više para, veće kuće, bolja kola i mogu nama pevačima da pozajmljuju – rekao je Lukas,u emisiji Ćirilica. 

– Nije to slučaj samo sa mnom. Mnogi su to prošli i sad se pojavljuju mnogi, koji tvrde da sam im dužan. To su ostavljene devojčice. Ja sam ih ostavio i one se ljute na mene. Znate, mene u poslu svako može da pokrade. Jer, ako smo na istoj strani,  onda ja sigurno neću unajmiti policiju da prate čoveka sa kojim radim, ali ako neko pokuša da krade, to se brzo otkrije i onda ja više neću da radim sa tim ljudima. Tu nastaje kuršlus! On više ne može da me krade, pa se ljuti. A, ja ispadnem kriv.

Na rečenicu voditelja da je Aca Lukas ipak pevač iz Beograda, on je rekao:

- Pa, da. Čujem da je sad ovaj kupio njivu. To je dobro, pošto je sa njive i došao. Ali, nije čitao Ivicu i Maricu, pa je dolazeći u Beograd, bacao kukuruz, nije znao da se vrati, pa je sad ovde ostao i sve nas maltretira - rekao je pevač.

makonda-tracker