Bred Pit o skandalu: Sediuka sam udario kako bi obratio pažnju na mene

0
Nakon što ga je napao na crvenom tepihu, Bred Pit je poručio Vitaliju da svojim postupcima uništava doživljaj svim prisutnima
Bred Pit, foto: Profimedia
Bred Pit, foto: Profimedia

Glumac je, naime, za Pepole magazin, objasnio kako je uzvratio kontroverznom novinaru, kao i da nema ništa protiv egzibicionizma, ali da je njegovo ponašanje preterano.

- Družio sam se s fanovima na crvenom tepihu i krajičkom oka primetio da neko skače prema meni. Napravio sam korak unazad i muškarac je pao i klečao preda mnom. Sledeća stvar koju je taj ludak hteo da napravi me je šokirala. Hteo je, naime, da zarije glavu u međunožje. Bio sam ljut i dvaput sam ga udario po potiljku kako bi obratio pažnju na mene. Nisam ga udario jako, ali bilo je sasvim dovoljno jer je prestao sa svojim glupostima - ispričao je Pit za People.

Bred je Sediuku poručio da svojim delima uništava doživljaj obožavaocima koji ceo dan čekaju ne bi li dobili priliku da popričaju s glumcima.

- Vitali mora da zna da će ga sledeći put kad uopšte pokuša da zaviri ženi pod haljinu ljudi oko njega jednostavno će ga pregaziti. Preteruje i to što radi nema smisla - kaže Bred.

Zbog napada na Breda, Sediuk je dobio kaznu od 30 dana zatvora, kao i godinu dana intenzivne psihoterapije.

makonda-tracker