Rijana zvezda večeri CFDA nagrada: Prozirna haljina opšivena sa dvesta hiljada kristala

0
Lepotica sa Barbadosa je na dodeli CFDA nagrada ostala verna sebi izabravši providnu haljinu koja nije ostavila mnogo prostora za maštu
Rijana, foto: Profimedia
Rijana, foto: Profimedia

Kada je objavljeno da će Rijana dobiti Nagradu za modnu ikonu na prestižnim modnim nagradama CFDA koje se održavaju jednom godišnje, svima je prošlo samo jedno kroz glavu: u čemu će se pojaviti bad girl Holivuda?

Iako je nedavno izbačena sa Instagrama zbog preteranog eksponiranja određenih delova tela, pevačica sa Barbadosa očito nije imala dilemu oko odevne kombinacije.

Na crvenom tepihu pomenutih nagrada izašla je ruku pod ruku sa elegantnom Anom Vintur u prozirnoj, svetlucavoj maksi haljini ispod koje je bilo evidentno da Riri nema brus, ali zato ima minijaturne i skoro nevidljive tange.

Rijana je za ovu priliku obukla unikatnu haljinu dizajnera Adama Selmana, opšivenu Swarovski kristalima (200. 000 ako je suditi prema napisima medija) koju je upoptunila pink krznom.

Internet je odmah eksplodirao od komentara apropo njenog izdanja, a većina fanova se složila da je Rijana, uprkos prozirnom momentu, podsećala kompletnim izgledom na dive iz zlatnog doba Holivuda.

Naravno, diva je imala koju da kaže pre same dodele nagrada pa je javno Instagramu uputila poruku: Pokazaću svoje bradavice kad hoću i gde hoću.

makonda-tracker