Romana Panić raskinula sa Zoranom Šupićem

0
Romana Panić ostavila je devet godina mlađeg dečka Zorana Šupića, fudbalera BSK Borča
Romana Panić, foto: Story press
Romana Panić, foto: Story press

Pevačica je stavila tačku na njihovu kratku vezu jer je shvatila da on ipak nije za nju, pošto se po mnogo čemu razlikuju.

- Romana ima svoje poglede na budućnost, dok Zoran ima sasvim druge ciljeve. Ona misli da on nije za nju i da je bolje da na vreme spreči probleme nego da posle bude kasno. Nije ga dovoljno dobro poznavala kad je ušla u vezu s njim, i to joj se obilo o glavu - rekao je dobro obavešten izvor za Kurir.

On je takođe dodao da je fudbaleru smetala medijska pažnja koju je izazvala njihova veza.

- Šupić nije želeo da bude deo estradnog sveta, a paparaci su ih pratili na svakom koraku. To je za njega bilo previše i zato se složio s raskidom - rekao je izvor.

Romana je kratko prokomentarisala i potvrdila priču o raskidu.

- Zorana nisam poznavala pre naše veze, ali kad sam ga upoznala, morala sam da ga ostavim da ne bih došla u priliku da uradim ili kažem nešto loše o njemu - rekla je pevačica.

Zoran je dao sličan odgovor, ali i istakao da mu je smetalo što se našao u centru medijske pažnje.

- Romana i ja smo se razišli. Previše se pisalo o meni, a to nisam želeo. Mislim na neke stvari koje nemaju veze s njom. Neko je počeo da daje lažne izjave o meni. To mi se nije svidelo, a i nas dvoje se nismo slagali u nekim stavovima. Naša veza je definitivno završena priča, a ostali smo u korektnim odnosima - rekao je fudbaler.

(Izvor: Kurir)

makonda-tracker