Ponizili je: Gvinet Paltrou neumesnom izjavom isprovocirala američke vojnike

0
Iako nije imala lošu nameru, čini se da će slavna glumica posle ovakvog poniženja sledeći put ipak dobro razmisliti pre nego što bilo šta kaže u javnosti.
Gvinet Paltrou, foto: Profimedia
Gvinet Paltrou, foto: Profimedia

Slavna glumica Gvinet Paltrou, koja inače važi za najomraženiju ličnost Holivuda, još jednom je uspela da isprovocira jednom od svojih neumesnih izjava, te je izazvala lavinu negativnih komentara, a istakao se onaj koji je pristigao od jednog američkog vojnika.

Gvinet je, naime, želela da publici približi kako izgleda osećaj kada o sebi čitate negativne komentare na internetu, pa je tu situaciju uporedila sa odlaskom u rat.

- Kad čitate sve te negativne komentare o sebi, to vam je kao da odlazite u rat. Osećate se kao vojnik. Gubite osećaj da ste čovek, kao i vojnici koji prolaze kroz krvavu strašnu stvar... Morate da prođete kroz sve to i da postanete bolja osoba - rekla je glumica, nakon čega je usledilo žestoko pismo narednika prve klase Brajana Sajksa.

- Jadna ti. Siguran sam da ti je jako teško kad se probudiš u džinovskoj vili, pa dozivaš ličnog asistenta da ti nađe iPhone. Onda vidiš da mu je prazna baterija i da je neko na Twitteru napisao nešto ružno. Ali evo objasniću ti – dugačak red u Starbaksu, kašnjenje tvog ličnog vozača, fleka na cipelama od 1.200 dolara i neki ružan tweet nisu životne poteškoće u životu vojnika - napisao je Sajks, koji je u više navrata bio ranjavan.


Izvor: Opera17

makonda-tracker