Romana Panić: Jedva čekam da postanem mama

0
Pevačica Romana Panić boravila je na Kipru kod svog momka Fotosa Pitađisa, nakon čega je donela važne odluke o zajedničkoj budućnosti i sada je potpuno sigurna da je on čovek s kojim želi dom i potomstvo
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Tridesettrogodišnja pevačica Romana Panić ovog leta proslaviće jubilej ljubavi sa svojim dve godine starijim dečkom Fotosom Pitađisom, poznatim kiparskim advokatom. Pre tačno tri godine, Romana i Fotos prepustili su se emocijama i otpočeli vezu za koju nisu ni slutili da će im pored onih lepih, u budućnosti doneti i brojne nepredvidive i nimalo prijatne događaje. Godinu dana otkako su jedno drugom poverili svoja srca, pevačica i advokat naprasno su prekinuli svoju romansu, a nekoliko meseci kasnije shvatili su da su ipak stvoreni jedno za drugo. Novi početak nije doneo večni spokoj pa su emotivni partneri ponovo raskinuli, a dužu pauzu u vezi Fotos je iskoristio da uplovi u emotivni odnos sa novom ženom, s kojom je dobio i ćerku. Romana je za sve to vreme bila tiha patnja advokata koji je tačno pre godinu dana shvatio da bez simpatične Banjalučanke život nije toliko zanimljiv, tako da je njihova romansa još jednom vaskrsla. Od tada, njih dvoje svoju ljubav održavaju na relaciji Beograd – Kipar, gde je Romana nedavno boravila kod svog voljenog. Pored bajkovitog odmora, pevačica je iskoristila priliku da snimi spot za duetsku pesmu sa britanskim reperom Snajperom, ali i sakupila pozitivnu energiju za ekranizaciju pesme Ljubi mi se.

Vreme koje su proveli u kiparskoj bazi ljubavi, par je iskoristio i za ozbiljne razgovore koji se tiču njihove zajedničke budućnosti. Iako imaju previše poslovnih obaveza, Romana i Fotos su odlučili da im, čim se završe njene obaveze oko albuma, glavna preokupacija bude razmišljanje o potomstvu kao kruni dugogodišnje ljubavi.

- Nakon svih prepreka koje su nas pratile tokom poslednjih godina, što je ostavilo traga i na našu vezu, ispostavilo se da smo ipak jedno za drugo, zajedno odlično funkcionišemo i svakim danom sve više smo srećni. Čim smo to shvatili, poželeli smo nešto više od veze, a to je velika porodica. Ipak, postoje komplikacije, a prva u nizu odnosi se na to što Fotos živi na Kipru, a ja u Beogradu, gde smo i profesionalno angažovani. Ipak, sigurna sam da ćemo uspeti da izbalansiramo naše živote jer smo se nedavno dogovorili da imamo dve baze, jednu u Srbiji, a drugu na Kipru. Za sada sve ide po planu i uzlaznom putanjom – priča Romana koja i ne pokušava da prikrije koliko želi da se ostvari u ulozi majke, a volela bi da lepu vest o prinovi obelodani u decembru, kada bude održala koncert u Sava centru.

- Želim da imam dete i porodicu. U poslednje vreme, često sam bila meta tabloida koji su nagađali o mojoj trudnoći. Pisalo se svašta i ne bih volela da me malerišu. Želim da mi se blagosloveno stanje desi, a onda neka pišu šta god žele. Intenzivno razmišljamo o potomstvu, a kad bih mogla da biram, želela bih da mi se drugo stanje desi nakon promocije singla – ističe Romana koja će 2. jula promovisati singl Ljubi mi se koji je za nju komponovao Kiki Lesandrić, a tekst napisala Jelena Trifunović. Pevačica se posebno raduje ovom danu jer će te večeri njen specijalni gost biti Fotos, nakon čega će otputovati na Zlatibor i Crnogorsko primorje koje Kipranin odavno želi da poseti.

- Posle moje promocije, pojaviću se na reviji Suzane Perić, gde ću publici prirediti jedno iznenađenje. Uskoro bi trebalo da bude objavljen i Snajperov album za produkcijsku kuću Sony Music u Britaniji, na kome će se naći i naša duetska pesma – ushićeno završava Romana.

Ksenija Konić

makonda-tracker