Isplivali detalji: Venčanje Kim i Kanijea bilo je pravi cirkus!

0
Kako prenose strani mediji, venčanje starlete i repera o kom bruji ceo svet pretvorilo se u pravi cirkus - kašnjenje mlade, loša muzika i toaleti postavljeni tik uz stolove za kojima su gosti večerali samo su neki od detalja koji su ostavili izuzetno negativan
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Instagram
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Instagram

Slavna starleta Kim Kardašijan i njen suprug, popularni reper Kanije Vest zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav tokom prošle nedelje na ceremoniji održanoj u Firenci, a prašina oko njihovog najvažnijeg dana i dalje se ne stišava.

Strani mediji su se, naime, sada raspisali i o negativnoj strani njihovog venčanja, te su čitavu ceremoniju nazvali pravim cirkusom.

Kako prenosi New York Times, osim problema sa izuzetno nepristupačnom lokacijom zbog čega im je bila potrebna dizalica kako bi prenela svaki predmet pojedinačno, vrhunac loše organizacije predstavljale su ogromne zlatne kutije visine 15 metara u kojima se nalazio toalet, a koje su bile postavljene odmah pored stolova za kojima su gosti večerali.

Osim toga, četiri dana pre venčanja par je naručio 30 kipova od crnog mermera, ali je Kanije samo dva sata pre venčanja odlučio da oni ipak budu uklonjeni. Kako je svaki od njih težak pola tone, radnicima je trebalo dva sata da ih uklone.

Kanijeu se takođe nije dopalo ni ozvučenje vredno 100.000 evra, pa su muziku puštali s iPoda.

Prvi ples trajao je punih pet pesama, a nakon toga reper je držao govor od 45 minuta u kom je većim delom pričao o sebi.

Starleta je na sopstveno venčanje kasnila čitavih 25 minuta, a peh se dogodio i kada je Andrea Bočeli završio sa nastupom i nije imao gde da sedne. On se, navodno, zbog toga nije naljutio, ali je ipak ubrzo nakon toga seo u auto i otišao kući.

Poklon koji je privukao najviše pažnje bila je boca skupocenog šampanjca Chianti optočena zlatom, koja je umesto čepom bila zatvorena dijamantom. Ovaj poklon je stigao od Džej Zija, koji se nije pojavio na venčanju.

 

makonda-tracker