Seksistički vic Džastina Bibera (VIDEO)

0
Nedavno je u javnost procureo video u kojem mladi Biber priča jednu rasističku šalu, a nakon burnir reakcija, usledilo je i njegovo izvinjenje
Džastin Biber, foto: profimedia
Džastin Biber, foto: profimedia

Džastin Biber izvinio se javnosti zbog svog šale koju je ispričao kada je imao petnaest godina.

- Kao dete nisam razmeo snagu određenih reči i koliko one mogu da bole. Izvinjavam se što sam uvredio ili povredio bilo koga svojom detinjastom greškom - piše u službenom izvinjenju.

Džastin je mislio da je u redu da ponavlja uvredljive reči i šale, ali tada nije shvatao da to što priča nije smešno. Zahvaljujući porodici i prijateljima uvideo je svoju grešku i našao snage da uputi javno izvinjenje.

- Sada kada tu te greške iz prošlosti postale javne, moram ponovo da se izvinim svima koje sam uvredio. Jako mi je žao. Ozbiljno shvatam svoja prijateljstva sa ljudima iz svih kultura - rekao je.

Biber je dodao da je tada bio dete, ali sada je muškarac koji zna svoju odgovornost prema svetu i zna da neće ponoviti takvu grešku.

Tim publicitsta koji se brine za njegovu karijeru pokušao je sve da spreči objavljivanje tog videa jer bi mogao biti poguban za Džastinovu karijeru. Naime, izvođači koji su ga uzeli pod voje, redom su afroamerikanci, poput Ašera ,koji je problematičnom pevaču nešto poput mentora.

Ašer je ostao uz Bibera uprkos svim njegovim ispadima, ali bi možda ovo mogla biti kap koja je prelila čašu.

Pogledajte kako Džastin priča vic:

makonda-tracker