Nives Celzijus: Istina je da se razvodim

0
Nakon skoro devet godina braka, hrvatska starleta Nives Celzijus potvrdila je da se razvodi od fudbalera Dine Drpića. Kao glavni razlog navodi se da je sportista prestao da pruža svojoj supruzi ono što joj je neophodno
Nivez Celzijus, foto: Matea Smolčić
Nivez Celzijus, foto: Matea Smolčić

Otkako su u maju 2004. godine počeli da se zabavljaju, a nekoliko meseci kasnije u Las Vegasu razmenili i bračne zavete, hrvatska pevačica Nives Celzijus (32) i njen sunarodnik, fudbaler Dino Drpić (32), nisu prestajali da budu inspiracija medijima. U više navrata objavljivane su informacije o njihovim bračnim sukobima i potencijalnom razvodu. Krajem prethodnog meseca, ova starleta i učesnica šou-programa Celebrity Masterchef, dala je izjavu u kojoj je prokomentarisala da u njenom braku nije sve onako kako ona priželjkuje. 

-  Priznajem da ne pamtim kada smo nešto radili zajedno kao par ili negde otputovali sami. Mislim da je vrhunac odlazak na kafu ili na ručak. Kao klinka uvek sam govorila kako nikada neću dopustiti da mi se to dogodi u braku, a ipak se desilo - istakla je atraktivna brineta, da bi prethodne nedelje, u ekskluzivnoj izjavi za hrvatski Story, definitivno potvrdila da se, posle skoro devet godina braka, rastaje od svog supruga.

- Istina je, razvodimo se. I uz neizmernu želju, trud i ljubav koja je nesporna, nismo uspeli da spasemo naš brak. Tužna sam, ne želim više da govorim na tu temu i volela bih izbegnemo medijsku pompu. Verujem da ćemo Dino i ja sve rešiti mirnim putem. On će u meni zauvek imati velikog prijatelja - poručila je Nives, dok je izvor blizak ovom paru otkrio da je Dino privremeno otišao u stan svojih roditelja, dok je starleta sa njihovom decom, sinom Leoneom (8) i ćerkom Taišom (6), ostala u zagrebačkom stanu.

Nekoliko dana kasnije, pod pritiskom znatiželjnih novinara, Nives se oglasila i posredstvom društvenih mreža.

- Kakvo god mišljenje neko imao o meni, nisam toliko luda da bih radi promocije novih projekata izmišljala izjave u nedeljniku Story, zbog kojih bismo moja deca i ja mogli da pretrpimo dugoročne posledice. Kao javna osoba, nažalost, ne mogu uvek da sakrijem informaciju iz svog privatnog života, ma koliko god to želela i trudila se. To je moja bolna,  gola istina - napisala je Nives koja je tada boravila u Izraelu.

Dok javnost sluti šta je bilo presudno u tome da se autorka kontroverzne autobiografije Gola istina i fudbaler koji je trenutno bez angažmana raziđu, Nives je na jednoj internet platformi ostavila jedan od komentara iz kog možemo da naslutimo šta joj je nedostajalo.

- Moje koleginice starlete na svojim učestalim putovanjima spavaju u hotelima sa pet zvezdica, slikaju svoje trofeje u obliku skupocenih torbica i provode se po najpoznatijim restoranima i klubovima. A ja sa dva pedera žuljam dupe na Ikeinim stolicama, spavam na dušeku bez kreveta i vozim se javnim prevozom. I onda me novinari nazivaju jednom od najuspešnijih poslovnih žena. Moraću da potražim neku dodatnu edukaciju kod mojih mlađih koleginica, vidim da im leže finansije - napisala je ova kontroverzna Hrvatica.

Piše: Stefan Tošović

makonda-tracker