Kim Kardašijan i Kanije Vest: Uskoro roditelji još jednom detetu?

0
Nakon što je prošlo njihovo evropsko venčanje iz snova, starleta i reper već razmišljaju o još jednom velikom koraku – još jednom detetu, potvrdio je izvor blizak paru za People.
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Profimedia
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Profimedia

Slavna starleta Kim Kardašijan i njen suprug, reper Kanije Vest, pre jedanaest meseci poželei su dobrodišlicu njihovom prvom detetu, ćerkici Nort, a kako kaže izvor blizak slavnim supružnicima, Kim i Kanije žele da prošire porodicu što pre.
 
- Kanije već duže vreme želi drugo dete, ali je Kim htela malo da pričeka. Ipak, proširenje porodice je sigurno u planu – izjavio je neimenovani izvor za časopis People.
 
Drugi izvor potvrdio je za US Weekly da bi reality zvezda volela da zatrudni odmah nakon venčanja tako da bude što manja razlika u godinama između Nort i drugog deteta.
 
Kim i Kanije venčali su se 24. maja u Firenci, a slavni reper otkrio je da su za veliki događaj odabrali taj grad jer je malena Nort začeta upravo na tom mestu.
 
- Trudnoća s Nort bila je veoma teška, ali jako volim svoju ćerku i znam kako je odrastati s braćom pa zbog toga želim još dece – priznala je Kim početkom godine i otkrila da bi volela da ima troje dece.

makonda-tracker