Eva Longorija otkrila tajnu lepote i savršenog tena

0
Slavna glumica priznala je da se i njoj dogodila slična nezgoda s belim puderom kao nedavno njenoj koleginici Anđelini Džoli, ali je otkrila i tajnu svog savršenog izgleda
Eva Longorija, foto: Profimedia
Eva Longorija, foto: Profimedia

Glumica Eva Longorija priznala je da se i sama našla u istoj situaciji kao i njena tridesetosmogodišnja koleginica Anđelina Džoli, koja je ranije ovog meseca na premijeri filma The Normal Heart u Njujorku izazvala lavinu komentara pojavivši se sa belim flekama od pudera na licu i dekolteu.

- Znate onu nezgodu Anđelinom Džoli i belim puderom? Meni se dogodilo isto to, s istim puderom. Ne izgleda tako sve dok vas ne obasjaju blicevi fotoaparata – priznala je za britanski časopis OK!.

Eva iduće godine slavi 40. rođendan pa je otkrila i neke od tajni savršenog izgleda.

- Kad je u pitanju koža, važno je nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom, korišćenje seruma i odlazak na tretmane lica – nabrojala je.

- Tretmani lica na koje odlazim nisu opuštajući jer su poprilično intenzivni, ali koža mi je hidrirana. Mislim da je zdrava koža baza za dobar make-up. S obzirom na to da sam Meksikanka, kosa mi je prirodno puna volumena – kaže Eva i dodaje da savete često razmenjuje i sa prijateljicom Viktorijom Bekam sa kojom je počela da se druži kad je dizajnerka živela u Los Anđelesu.

- Uvek razmenjujemo male tajne. Uklonila sam dlačice na nogama laserom i bila je to najbolja odluka ikad. I njoj sam preporučila taj tretman i odmah joj se svidelo – rekla je Eva.

makonda-tracker