Nataša Bekvalac: Srećna sam i voljena

0
Dok komentariše navode po kojima je ponovo u vezi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, pop pevačica Nataša Bekvalac opisuje emocije koje je trenutno obuzimaju i čine da više ništa ne traži od života
Nataša Bekvalac, foto: Miloš Nadaždin, Story press
Nataša Bekvalac, foto: Miloš Nadaždin, Story press

Iako je na javnoj sceni gotovo deceniju i po, čini se da se pop pevačica Nataša Bekvalac (33) tek sada opustila u komunikaciji sa medijima jer se više ne obazire na novinske naslove o svom privatnom životu. A njene ljubavi oduvek su bile i te kako zanimljive svima koji prate rad ove plavokose lepotice.

Nakon što je pre nekoliko meseci raskinula veridbu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem, ova pevačica se izgleda vratila staroj ljubavi, rukometašu Partizana Ljubi Jovanoviću. Njen život poprima obrise latinoameričke serije, a sve se glasnije mogu čuti i navodi kako su njih dvoje započeli zajednički život u Natašinom stanu na Dedinju.

- Ljuba nije jedini čovek koji me posećuje i u proseku tokom nedelje petnaest muškaraca i dvadesetak žena cirkulišu kroz moj dom. Kod mene je frekvencija poseta uvek velika. Svi ti napisi uopšte me ne dotiču, bar ne mnogo, više me sekira što ne mogu opušteno da izlazim i ulazim u svoj dom, kao ni moji prijatelji. Ni po čemu nisam drugačija od ostalih žena, sve mi živimo istim životom, samo što se, za razliku od mene, neke od njih predstavljaju potpuno drugačije. Nažalost, ja nemam taj luksuz i kada biste videli kako funkcionišem, veoma biste se iznenadili. Mnogo mi je važnija suština od forme, najbitnije je da smo ja i moji najvoljeniji srećni – objašnjava Nataša koja najviše pažnje poklanja svojoj ćerki Hani i porodici. Sada je više nego ikada pre svesna šta predstavlja ljubav.

- Nikada nisam želela da je definišem i na taj način je ograničim i odredim. Najsrećnija sam kada sam voljena, a hvala bogu, oko mene je mnogo onih koji mi pružaju ljubav, počevši od porodice pa sve do saradnika kojima sam okružena. Zaista nema potrebe da tražim nešto više, na meni je samo da uživam. Osetila sam nekoliko puta na svojoj koži kako život može da nas demantuje, postavi pred izazove i servira neka loša iskustva. Trudim se da uživam u svakom danu i da se opustim – kaže Bekvalčeva koja će publiku uskoro obradovati novom pesmom.

- Završila sam novi singl koji je po sasvim drugačiji od muzike kojom sam se do sada bavila. U septembru planiram objavljivanje novog albuma, a volela bih da organizujem i beogradski koncert. Ne bih da otkrivam sve planove jer lepo kaže narodna izreka: Planiraj da bi ti se Bog smejao – govori u svom maniru pevačica.

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker