Vladimir Stojković: Srećan sam u novoj vezi

0
Siguran u odluku da ubuduće džentlmenski ćuti na pomen bivše supruge Bojane Rajić, golman Vladimir Stojković kaže da se oseća dobro nakon što je fizički napadnut na jednom beogradskom splavu i otkriva da je zadovoljan na emotivnom planu, ali ne sa pop zvezdom
Vladimir Stojković, foto: Petar Đorđević, Miloš Nadaždin
Vladimir Stojković, foto: Petar Đorđević, Miloš Nadaždin

Popularnost golmana Vladimira Stojkovića (30) odavno je prevazišla sportske okvire pa tako njegov privatni život već godinama intrigira javnost. Ipak, ima i onih koji još nisu preboleli njegovu odluku iz 2010. godine kada je promenio klupske boje i kao nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde prešao u njihovog ljutog rivala FK Partizan.

Zbog tog poteza na koji je ponosan, dugo je izložen pretnjama i uvredama, a protekle nedelje napadnut je na jednom beogradskom splavu i to od navijača crveno-belih koji su ga prvo verbalno, a zatim i fizički maltretirali. Pojedini mediji izvestili su i da je brutalno pretučen, a nekoliko dana posle incidenta, Vladimir je smogao snage da za Story prokomentariše ono što mu se desilo te kobne noći.

- Dobro se osećam i sada je sve u najboljem redu. Ništa specijalno nije se desilo i to je za mene zaboravljena priča o kojoj ne bih više detaljisao - kaže Vladimir koji je posle napada pomoć potražio na jednoj privatnoj klinici. Spekulisalo se da je meta napada bio zbog svoje devojke, što najverovatnije nije tačno budući da je već duže vreme u skladnoj romansi.

- Nisam slobodan, imam devojku i u srećnoj sam vezi. Moja izabranica nije poznata javnosti i zato ne bih da je izlažem nepotrebnom medijskom pritisku - dodaje ovaj rođeni Lozničanin koji je pre nekoliko dana doveden u vezu sa pop pevačicom Anom Nikolić (35).

- To za Anu je potpuno bezvezna priča. Ona je odlična drugarica moje dobre prijateljice koja mi je kao sestra. Zaista je reč o nebulozama - navodi Stojković kojeg poslednjih dana bije glas i da je tokom prošlonedeljnog nastupa Ane Nikolić, takođe na splavu River na kom je pretučen, pevačici Milici Todorović (23) slao cveće i naručivao pesme.

- Uopšte me na zanima s kojim me poznatim damama povezuju jer tu jednostavno ništa nije istina - siguran je Stojković koji svakim svojim potezom, uglavnom nesvesno, privlači ogromnu pažnju medija.

- Od dvadesete godine, kada sam na velika vrata ušao u svet fudbala, isključivo me je zanimala samo sportska strana mog istupanja u javnosti. Nikada nisam bio za eksponiranje privatnosti, mada sam i to činio u nekim kulturnim časopisima poput vašeg. U međuvremenu, sve to prevazišlo je granicu dobrog ukusa i otišlo u smeru koji nikada neću komentarisati. Prevashodno me zanima fudbal i svi moji intervjui uglavnom su vezani za karijeru. Novinari i sami znaju kroz kakvu su borbu prolazili kako bi me nagovorili da izađem iz sportskih okvira. Smatram da je interesovanje za moj privatni život proizišlo iz uspeha koje sam postizao na terenu. Pomirio sam se s tim i mislim da se dobro nosim sa tom drugom stranom medalje - iskreno kaže talentovani vladalac travnatih površina koji mnogo pažnje poklanja vaspitavanju svog trogodišnjeg sina Lava.

- Igranje i igračke, to je ono što ga trenutno najviše zanima. Ipak, to podrazumeva i stalno trčanje za njim i sakupljanje svega što ostavi iza sebe. Najviše voli loptu i pomalo je nestašan pa se s vremena na vreme povredi kada padne ili skoči za loptom - kroz osmeh priča ovaj sportista koji na pomen bivše supruge Bojane Rajić počinje da govori ozbiljnijim tonom. Međutim, na pitanje kako im uspeva da usklade obaveze oko deteta, on ima vrlo precizan odgovor.

- Kada je reč o Lavovoj majci, odlučio sam da više ništa ne komentarišem - odsečno kaže vešti čuvar mreže koji sezonu privodi kraju u grčkom gradu Iraklionu, gde u klubu Ergotelis igra kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa.

- Imao sam veoma uspešnu polusezonu u Grčkoj, navikao sam se na tu sredinu i osećam se svojim na svome, kao da sam tamo proveo sto godina. I od leta ću ostati tamo da igram, mada donedavno nisam ni sanjao da ću živeti u Grčkoj - zaključuje Vladimir.



Ana Nikolić: Nisam u romansi sa Stojkovićem

Pop zvezda Ana Nikolić (35) burno je reagovala na spekulacije o tome da ima novog dečka i to onog koji se doskoro zabavljao sa manekenkom Dejanom Živković, aktuelnom partnerkom njenog bivšeg izabranika Vladimira Mandića.

- Nisam u vezi sa Vladimirom Stojkovićem! To što ja obično ne komentarišem svoj privatni život i ne bavim se glupostima, ne znači da svako može da napiše šta mu padne na pamet i da za to nikom ne odgovara - ogorčena je zgodna Paraćinka koja najavljuje i tužbu protiv onih koji je ubuduće budu neosnovano povezivali sa raznim muškarcima.

- Nadam se da više niko i nikada neće objaviti takve gnusne laži a da ih pri tom uopšte ne proveri - odlučna je zgodna brineta.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker