Seka zabrinuta za majku

0
Svetlana Aleksić (33) ovih dana preživljava pravu porodičnu dramu jer je njena majka Ibrima (57) već tri nedelje na lečenju u bolnici za reumatologiju.
Seka Aleksić, foto: Instagram
Seka Aleksić, foto: Instagram

Pevačica svakog dana posećuje mamu, donosi joj potrebne stvari i hranu i koliko joj lekari dozvole provodi u druženju i razgovoru sa njom.

Paparaco je uslikao juče Aleksićevu kako u društvu prijatelja ulazi u bolnicu, a po završetku posete, ona je nekoliko minuta provela u razgovoru sa doktorom, koji joj je izneo svoje mišljenje o bolesti i posledicama koje mogu ostati.

- Sekina mama je poslednjih mesec dana veoma loše, pa ju je pevačica pre tri nedelje smestila u bolnicu kako bi doktori specijalisti tačno utvrdili razlog njenog lošeg zdravstvenog stanja. Osim toga što ima problema sa reumom, ona je zbog nedavne situacije, kada su joj rođaci oklevetali ćerku i pokušali da od nje iznude novac, dobila visok pritisak, zbog čega je takođe završila u Urgentnom centru. Seka je danima vrlo loše zbog stanja Ibrime i svakodnevno razgovara sa lekarima, s kojima pokušava da reši problem - kaže sagovornik i dodaje da je pevačica uzorna ćerka koja svaki dan dolazi u bolnicu, a kada nije u prilici onda to čini njen brat.

Pevačica nije želela da priča na ovu temu.

- Molim vas, to su ozbiljne stvari i nemojte da kontaktirate sa mnom više tim povodom.Ovo nije nikakva igra niti šala – rekla je seka za Alo! novine.

 


(Izvor: Alo!)


makonda-tracker