Danko i Jovana Lazović: Prvo letovanje malene Leal

1
Fudbaler holandskog PSV-a Danko Lazović i njegova supruga Jovana provešće ovo leto sa svojom sedmomesečnom ćerkicom Leal u Crnoj Gori, a malena devojčica prvi put će se brčkati u moru
foto: Story press
foto: Story press

Kao idealnu destinaciju za prvo letovanje svoje sedmomesečne mezimice Leal, fudbaler holandskog PSV-a Danko Lazović i njegova supruga Jovana, izabrali su Crnogorsko primorje, gde gostuju kod bake preslatke devojčice. Odmah po završetku sezone, porodica Lazović koja živi u Ajndhovenu, otputovala je u Budvu gde će na prelepim plažama i moru okupanom suncem provesti veći deo leta. Srećni roditelji nisu mogli da dočekaju trenutak da imaju slobodno vreme koje će potpuno posvetiti svojoj devojčici, a ona je ovih dana obasuta i velikom pažnjom Jovanine majke Jane i sestre Jelene Kalezić. Poznati fudbaler i bivša manekenka svoju ćerkicu izvode na plažu rano ujutru i u kasnim popodnevnim časovima da je ne bi izlagali jakom suncu, a u međuvremenu provode vreme sa familijom. U pauzama šetnji pored plaže, dvadesetšestogodišnji Kragujevčanin i njegova dve godine mlađa draga odlaze u poznate kafiće gde uživaju u međusobnim razgovorima, dok njihova mezimica bezbrižno spava u svojim kolicima. Kao pravi džentlmen, Danko pomaže svojoj lepšoj polovini u svim poslovima oko bebe, što mu predstavlja veliko zadovoljstvo jer tokom sezone ne može da bude sa svojom ćerkicom onoliko koliko bi to želeo.

Ovim putovanjem, Jovana i Danko proslavili su i godinu dana harmoničnog braka jer su se prošle godine venčali početkom juna i to u Holandiji, u prisustvu kumova i najbližih rođaka. Lepša polovina ovog dvojca već tada je bila u drugom stanju, što ih nije sprečilo da odu na medeni mesec u Dubai, a potom su bili i u Budvi, gde su se takođe lepo odmorili. Ovaj poznati par potom se vratio u Holandiju, gde je 9. decembra rođena njihova jedinica kojoj su dali ime Leal.

- To je neobično biblijsko ime, a ne holandsko, kako mnogi misle. Ime je odabrala moja supruga Jovana u trenutku kada smo saznali da nosi ćerku, a ja sam se složio s njenom izborom – rekao je Danko neposredno nakon porođaja njegove supruge koja je njihovu devojčicu donela na svet u zajedničkom domu u Ajndhovenu, uz prisustvo holandskog lekara i neophodnog medicinskog osoblja.

Po prošlogodišnjem scenariju, srećni supružnici će ponovo tokom čitavog leta biti zajedno na moru, ali ove godine boraviće samo u Crnoj Gori kako bebicu ne bi izlagali nepotrebnim naporima koja putovanja u daleke destinacije nose sa sobom. Jovanina mama koja je bila u Holandiji tokom prvih četrdeset dana od rođenja unučice, sada je jako radosna što će leto provesti sa malenom devojčicom koja je unela mnogo radosti u njihove živote.   

Ivana Nikolić

makonda-tracker