Ana Nikolić: Možda pobegnem sa svog venčanja

0
Iako ne peva na svadbama, pevačica Ana Nikolić imala je želju da to učini na venčanju svoje sestre Jelene, ali su je suze radosnice, koje je zamenio smeh kada je uhvatila bidermajer, u tome sprečile
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Pop pevačica Ana Nikolić zagolicala je pre nekoliko dana maštu prolaznicima na centralnim jagodinskim ulicama noseći u ruci bidermajer, nedaleko od crkve Svetih apostola Petra i Pavla. Iako su radoznali posmatrači pomislili da je reč o rekvizitu koji će Ana iskoristiti na svojoj svadbi, ubrzo ih je razuverila pripijena ljubičasta haljina u kojoj je zgodna Paraćinka blistala, a u kakvoj se sigurno ne bi pojavila na sopstvenom venčanju. Ana je u Jagodini boravila zbog venčanja svoje sestre od tetke Jelene, a budući da je reč o rođaki sa kojom je odrasla, Nikolićevu je emotivan prizor na trenutak rasplakao.

- Nikada ne pevam na svadbama jer je to princip kojim se vodim u karijeri. Ipak, sestrina svadba je nešto drugo, ali i da sam htela, jednostavno nisam mogla da pustim glas jer su mi umesto stihova iz grla, iz očiju tekle suze. Jelenino venčanje doživela sam kao savršen trenutak da se podsetim naših zajedničkih devojačkih dana koji su, čini mi se, veoma brzo prošli – iskrena je pop zvezda koja se u Jagodinu uputila u društvu svog četiri godine mlađeg brata, a odnedavno i menadžera Marka, kao i mame Miljane čija je rođena sestra Gordana udavala ćerku.

Suze radosnice, koje Ana tokom venčanja nije mogla da prikrije, ubrzo je zamenio smeh, kada je ispred jagodinske crkve u njenim rukama zablistao lepo aranžirani buket cveća.

- Sudeći po mojoj trenutnoj emotivnoj situaciji, bidermajer koji sam uhvatila ne naslućuje skoru udaju jer bračnu zajednicu sigurno neću sklopiti samo da bih ispunila očekivanja okoline. Udaja će mi se dogoditi ili neće, ali svoje venčanje definitivno zamišljam na nesvakidašnji način. Volela bih da se dogodi na nekom pustom ostrvu, a da mu prisustvujemo samo moj voljeni i ja. Mada, čak i ako sam sigurna da ću na ludi kamen stati samo jednom i to kad pronađem ljubav za ceo život, ne bih sebe iznenadila da sa tako bajkovitog mesta pobegnem kao Kameron Dijaz u filmu Ljubav u Minesoti –  uz osmeh kaže pevačica koja je nedavno, tokom snimanja filma Pare ili život u Budvi, odbila da peva na jednoj glamuroznoj svadbi u Crnoj Gori.

- Iako tokom cele godine nastupam u crnogorskim diskotekama, tako će biti i ubuduće. Ipak, nikakva cifra ne može promeniti moju odluku da  ne zabavljam goste na venčanjima jer ih doživljavam kao sveti i intimni čin dvoje ljudi kome treba da prisustvuju samo najbliži rođaci i prijatelji – zaključuje zanosna brineta.

Nikola Rumenić

makonda-tracker