Nova romansa na pomolu: Uma Turman i Kventin Tarantino

1
Glumica je u aprilu prekinula veridbu sa milijarderom sa kojim je bila u vezi od 2007. godine, a utehu je navodno pronašla u proslavljenom režiseru
Uma Turman i Kventin Tarantino, foto: Profimedia
Uma Turman i Kventin Tarantino, foto: Profimedia

Dvadeset godina nakon što su prvi put zajedno sarađivali, prijateljski odnos Ume Turman i Kvenitna Taratina prešao je na viši nivo. Kako prenosi US Weekly, dugogodišnji prijatelji svoju romansu započeli su nakon što je glumica prošli mesec raksinula veridbu sa Arpadom Busono. bliskost para mogla se primetiti i nedavno na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu, a prema nekim navodima, tada su čak i delili vilu na jugu Francuske.

- Njih dvoje su odvuek imali ono nešto. Tarantino je Umu oduvek voleo - otkrio je izvor.

Devet godina od saradnje na filmu Pulp Fiction, ovaj dvojac je ponovo sarađivao i na filmu Kill Bill, gde je Tarantino Umi dao glavnu ulogu. Glumica je često znala da istakne da je za njegovu povezanost zapravo kriva njihova različitost.

- Mi smo jako različiti, ali to je ono što je zapravo zanimljivo. On je jako otvorena osoba, voli biti u javnosti. Ja sam više zatvorena. Karakteri su nam potpuno drugačiji - zaključila je glumica u jednom intervjuu.

Proslavljeni režiser navodno već dugo gaji osećanja prema Umi. Ali glumica iza sebe ima brak sa Itanom Houkom. Par se venčao 2008. godine, a rastali su pet godina kasnije. Zajedno su dobili dvoje dece, ćerku Maju i sina Levona.

Sa Arpadom Busonom ima dvadesetdvomesećnu ćerku Rosalind, verili su se 2008. godine, a raskinuli prošli mesec. Sada utehu je pronašla u Kventinu Tarantinu.

- Često se čuju i razgovaraju. Zajedno ručaju. On se uvek trudi da joj pronađe neku ulogu - govori izvor.

Kventin iza sebe ima vezu sa Mirom Sorvino, Keti Grifin, Sofijom Kopolom i Džulijom Drejfus, a nedavno su ga povezivali i sa kostimografkinjom Kurni Hofman.

Jednom je prokomentarisao status večitog neženje.

- Ne kažem da se do šezdesete neću venčati ili imati decu, ali ovako sam odabrao. ovo je moje vreme za stvaranje filmova - zaključio je glumac.

makonda-tracker