Ples sa zvezdama: Tanja i Marko osvojili imunitet

Humanitarni šou program Ples sa zvezdama nastavlja da se emituje nakon dve nedelje pauze zbog strašne vodene stihije koja je zadesila našu zemlju
0
1 / 39

Svi takmičari nastavljaju da plešu samo zbog jednog cilja – da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svaka poruka koju gledaoci budu poslali ide u humanitarne svrhe za pomoć ljudima ugroženim u poplavama.

Broj takmičarskih parova u borbi za titulu najboljeg i za novčanu nagradu od 25 000 evra koja odlazi u humanitarne svrhe se prepolovio. Bilo ih je na početku 14, a sada je na podijumu  sedam veličanstvenih: Nigor i Jelena, Tanja B. I Marko, Tanja P. i Marko, Lena i Mirko, Ivan i Marija, Vanesa i Vlada i Aleksandar i Slađana.

Navikli smo prethodnih nedelja da gledamo tematske večeri, iz folkoteke smo uplovili u filmsko veče, a u ovoj epizodi tema je ljubav.

Ovoga puta par koji bude imao najviše poena žirija imaće imunitet i ne ide u duel.

Irina i Aleksa odmah na početku predstavili su specijalne članove žirija, Dušku Jovanić i Radoša Bajića, koji će se potruditi da budu adekvatna zamena Konstantinu Kostjukovu i Aleksandru Josipoviću, koji ove srede nisu mogli da budu sa nama.

Nakon predstavljanja sedam veličanstvenih  na scenu je izašla Marija Šerifović. Ona je otpevala baladu Gorka hrabrost sa najnovijeg albuma.

Za sam kraj šest parova igralo je u plesnom duelu i zaradilo dodatne poene. Tanja P. i Marko osvojili su najviše poena i dobili imunitet.

Duelisti su: Nigor i Jelena protiv Šapića i Slađane, Ivan i Marija protiv Lene i Mirka, Tanja B. i Marko protiv Vanese i Vlade.

Koja dva para idu u duel saznaćete ako u četvrtak od 21.00 budete uz Prvu TV.

makonda-tracker