Nemanja Vidić uživao na splavu H2O

0
Nakon otvaranja Univerzijade u Beogradskoj areni naš proslavljeni fudbaler sa prijateljima je uživao na popularnom prestoničkom splavu
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Kada je svečano otvaranje Univerzijade završeno, Nemanja Vidić je sa trojicom prijatelja odlučio da se provede na splavu H2O. Posetioce ovog popularnog prestoničkog kluba iznenadilo je prisustvo fudbalskog asa, koji retko boravi u Beogradu, a još ređe se prepušta čarima noćnog života. Fudbaler oko koga su ovih dana lomili koplja prestižni klubovi Milan, Real Madrid i Barselona, sjajno se proveo na splavu i potpuno opustio uz nastup Dženana Lončarevića.

Srpski reprezenativac je inače odlučio da uprkos primamljivim ponudama ostane u Mančester Junajtedu, a na preseljenje u Španiju ili Italiju nije uspela da ga nagovori ni njegova supruga kojoj se ne dopada život u Engleskoj.

- Moja supruga Ana nesrećna je zbog života u Mančesteru, ali neću se predomisliti jer sam zadovoljan u Junajtedu. Zadovoljan sam klupskim ambicijama za narednu sezonu - izjavio je Vidić za list San.

makonda-tracker