Saša i Brena daju 700.000 evra za ugrožene

0
Direktor Grand produkcije Saša Popović i njegova saradnica Lepa Brena bili su među prvim da pruže pomoć ugroženim, ali to nije sve.
Saša Popović i Lepa Brena, Foto: Vladimir Šporčić
Saša Popović i Lepa Brena, Foto: Vladimir Šporčić

Saša je najavio da će on i Lepa Brena nastaviti da pomažu ljudima iz Srbije i Bosne koji su ugroženi poplavama kao i da će njihove donacije dostići iznos od čak 700.000 evra.

- Na samom početku nemilih događaja Grand produkcija je uključujući Brenu i mene odmah donirala 25.000 evra. Međutim kako su posledice poplava katastrofalne po ljude koji žive u pogođenim područjima, i po našu zemlju uopšte reagovali smo odmah, i donirali 300.000 evra. Brena i Boba, kao i moja supruga Suzana i ja donirali smo po 100.000 evra, koliko je i naša produkcijska kuća Grand i to nije sve – izjavio je Popović koji je dodao da je to samo deo pomoći koja će biti donirana.

- Do finala Zvezde Granda sav prihod od SMS glasova ide u humanitarne svrhe za pomoć poplavljenim područjima. U planu su humanitarni koncerti ali i mnoge aktivnosti, o čemu će javnost tek biti obaveštena. Kad se sve to realizuje naša donacija će iznositi oko 700.000 evra. Sve ovo ne treba da čudi, budući da se naša produkcija ali i mi lično uvek odazivala humanitarnim akcijama – zaključio je Saša Popović.

(Izvor: Telegraf)

makonda-tracker