Iron Maiden: Srbija će posle poplava ojačati

0
Grupa Iron Maiden nastupiće u Beogradu 17. juna, a njihov basista nije mogao da čeka do tada da uputi reči podrške ugroženom stanovništvu od poplava.
Iron Maiden, foto: Profimedia
Iron Maiden, foto: Profimedia

Basista benda Iron Maiden Stiv Haris kaže da ne može da dočeka da vidi Srbiju na koncertu u junu i da mora da im poželi da se što pre oporave od poplave koja ih je zadesila.

- Ne možemo da dočekamo da vas sve vidimo 17. juna u Beogradu, a u međuvremenu se nadamo da će se pogođena područja što pre obnoviti – poručio je Haris, inače osnivač čuvene grupe.

Deo prihoda od koncerta čuvenih Mejdena, ali i poznatog rokera Bili Ajdola, čiji će koncert biti 25. juna takođe na Kalemegedanu, biće uplaćen u fond za sanaciju štete, rekli su Tanjugu organizatori koncerta.

Mejdeni će nastupiti u Begradu u okviru velike svetske Maiden England turneje. Pored mnogobrojne publike u Srbiji, u Beogradu se očekuje i dolazak hiljada fanova iz celog sveta i regiona, budući da je ovaj koncert jedini na području bivše Jugoslavije, te jedan od tek nekoliko koncerata popularne grupe ove godine.

makonda-tracker