Marija Karan: Luksuzni medeni mesec na egzotičnoj destinaciji

0
Domaća glumica je za prvo bračno putovanje sa svojim mužem izabrala egzotično ostrvo Bora Bora u Tihom okeanu
Marija Karan i Džoel Lubin; foto: E-stock/Marija Paunović
Marija Karan i Džoel Lubin; foto: E-stock/Marija Paunović

Marija Karan i njen suprug Džoel Lubin medeni mesec provešće u luksuznim bungalovima na ostrvu Bora Bora za šta će, kako su nam otkrili njeni prijatelji, izdvojiti oko 30.000 dolara.
 
- Marija i Džoel uskoro će krenuti na Boru Boru i to neće biti njihova prva poseta egzotičnim ostrvima jer su već nekoliko puta boravili u Polineziji. Marija nam je rekla da je Bora Bora po njenom mišljenju najlepše mesto na svetu i da se veoma raduje povratku tamo. Njih dvoje su u poslednjoj poseti ovom ostrvu boravili u bungalovima koji su izgrađeni na samom moru
- kaže naš izvor.
 
Bungalovi su omiljeno mesto za boravak poznatih ličnosti na Bori Bori, jer su praktično odsečeni od velikih turističkih mesta. Tamo će Marija i Džoel uživati u pregršt zanimljivih aktivnosti, poput ronjenja, plivanja sa delfinima i vožnje na skuterima i gliserima, a s obzirom na to da mladoženja poseduje i jahtu, nije isključeno da će njih dvoje imati i mini-turneju po Polineziji.
 
Uzimajući u obzir ove izjave lepe glumice, venčanje u Beogradu je bio logični izbor za Lubina i nju. Mariji se udajom za Džoela smeši i uspešna holivudska karijera s obzirom na to da je on veoma cenjen u Americi i da ima brojne prijatelje iz sveta filma, među kojima su Tom Kruz i Džordž Kluni.

(Izvor: Blic)

makonda-tracker