Činjenice zbog kojih ćete neke poznate ličnosti gledati drugačije

0
Kada ih pogledamo, često pomislimo da su savršene baš takve kakve ih vidimo, ali posle ovih činjenica možda i promenite vaše mišljenje o ovim zvezdama.
Sofija Vergara, Foto: Profimedia
Sofija Vergara, Foto: Profimedia

Sofija Vergara

Mnoge žene upravo zbog nje su postale brinete i govore kako je prirodno najlepše, ali da li ste znali da je Sofija prirodna plavuša?

Skarlet Johanson

Da li ste znali da je poznata glumica želela da snima scene u toplesu u filmu Ostrvo, ali reditelj Majkl Bej je insistirao da ima brushalter, pitamo se zašto, a vi?

Džordž Kluni

Sve više se piše o njegovom bogatstvu, zbog prstena koji je kupio verenici juri ga i poreska služba.Njegovo bogatstvo se procenjuje na 180 miliona dolara!To u principu nije ništa ako ga uporedimo recimo sa Tajlerom Perijem koji verovali ili ne ima bogatstvo vredno 400 miliona dolara!

Dženifer Lorens

U filmu Igre gladi pokazala je izvanredno koriščenje luka i strele, ali to je zato jer je i u privatnom životu koristila ovo oružje i to da bi odbranila kuću od provalnika.

Ferdži

Ona nije cvećka to je poznato, ali sigurno niste znali da se zabavljala sa Džastinom Timberlejkom kada je imala 23 godine! Ah, da on je imao tada 16!

 

makonda-tracker