Bora Todorović: Unuk Dejan nas je sve usrećio

0

Glumac Srđan - Žika Todorović i njegova supruga Ana postali su roditelji dečaka, a činjenica da je beba dobro, osim roditelja obradovala je i ponosnog dedu, legendarnog barda Boru Todorovića

Foto: Luka Šarac, Vladimir Šporčić
Foto: Luka Šarac, Vladimir Šporčić

Pre nekoliko nedelja glumca Srđana - Žiku Todorovića (49) obradovala je najradosnija vest u životu svakog čoveka kada je njegova supruga Ana na svet donela zdravog dečaka. Presrećna mama porodila se carskim rezom u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front, a novopečeni roditelji svog prvenca nazvali su Dejan. Rođenje najmlađeg člana porodice Todorović veoma je obradovalo i legendarnog glumačkog barda Boru Todorovića.

- Moja snaja i sin ni po kome nisu nazvali svog naslednika, već su izabrali ime koje im se dopalo. Proveravao sam na internetu i dosta toga je napisano o njemu. Ono je tradicionalno i vuče poreklo iz staroslovenskog jezika – rekao je ponosni deda Bora koji nije skrivao radost zbog činjenice da se njegov sin ostvario u ulozi oca.

 

 

- Mama i beba su odlično i dobro se osećaju. Dejanov dolazak na svet sve nas je usrećio, a roditeljima bih poželeo da sebe, kao i sve nas usreće i jednom devojčicom – oduševljeno je ispričao glumac.

Inače, Ana i Žika upoznali su se pre više od deceniju na Adi Bojani, gde je su oboje redovno letovali. Venčanje su upriličili 2004. godine na Cetinju u prisustvu članova najuže porodice i bliskih prijatelja, ali daleko od očiju medija.

Nakon svadbe, mladenci su se preselili u Beograd gde i danas žive. Mada uživa veliku popularnost među domaćom publikom, zvezda filma Atomski zdesna koji je pre svega mesec dana premijerno prikazan, ne voli da detalje iz svoje intime iznosi u javnost. Drugačije nije bilo ni ovaj put, a da li će ga očinstvo tim povodom omekšati, ostaje da se vidi.

Piše: Moni Marković
 

makonda-tracker