Gde su Kim i Kanije otišli na medeni mesec?

0
Nakon italijanskog venčanja, Kim i Kanije su doputovali u Irsku, a odseli su u luksuznom rezortu sa pet zvezdica Castlemaryr.
Kim Kardašijan, Kanije Vest, foto: Profimedia
Kim Kardašijan, Kanije Vest, foto: Profimedia

Rijaliti zvezda i reper nakon subotnjeg venčanja u Firenci nisu se sa ostatkom porodice vratili u Los Anđeles, već su privatnim avionom sletali u luku Kork. Mladenci će navodno u Irskoj provesti svoj medeni mesec, a kako prenosi Daily Mail, odseće u luksuznom hotelu sa pet zvezdica. Prema navodima, par je u dvorcu iz sedamnaestog veka rezervisao predsetnički apartman.

Castlemaryr se sastoji od čak četiri restorana, golf terena, ali i deset soba sa velnes tretmanima. Sa Kim i Kanije u Irsku su stigli i njihovi telohranitelji i asistenti, a svi zajedno će se u petak vratiti u Ameriku. Medeni mesec će skratiti jer ih za vikend očekuje odlazak na venčanje Kanijevog stiliste. 

Irska kao njihovo odredište za medeni mesec nije sasvim slučajno odabrana. Tamo su uživali i Kimina majka Kris, očuh Brus, nakon svog venčanja 1991. godine, a 2012. Kanije je svoj tridesetpeti rođendan proslavio u Dublinu te je često spominjao da se odlično zabavio.

Kanije i Kim venčali su se u subotu popodne pred šesto gostiju. Starleta je naosila Givenchy venčanicu, a njene sestre koje su bile deveruše, takođe su bile odevene u bele haljine. U petak su za sve goste priredili večeru.

makonda-tracker