Otac Cece Ražnatović: Unucima ću napraviti svadbu veću od Arkanove i ćerkine

0
Mira i Slobodan su se obradovali što su upoznali buduću snajku i zeta, domaćinski ih dočekali u Žitorađi i najvili veliko venčanje svojih unuka
Ceca Ražnatović sa decom, Foto: Storry arhiva
Ceca Ražnatović sa decom, Foto: Storry arhiva

Veljko Ražnatović i njegova sestra Anastasija, proveli su nekoliko dana kod bake Mire i dede Slobodana Veličkovića u Žitorađi, gde su iskoristili priliku da upoznaju svoje partnere Mašu i Kostadina sa Cecinim roditeljima.

Mira i Slobodan su se obradovali što su upoznali buduću snajku i zeta, domaćinski ih dočekali u Žitorađi i najvili veliko venčanje svojih unuka.



- Dočekao sam ih kako dolikuje! Mašu i Kostadina prihvatio sam kao pravi domaćin. Mladi su i skloni nestašlucima, ali bitno je da se vole. Ako moja Anastasija odluči da se uda za Kostadina, a Veljko oženi Mašom insistiraću da venčanje bude po pravim južnjačkim običajima. Nema svadbe bez tri dana, setite se kakva je bila svadba moje ćerke i Željka, e svadbe mojih unuka biće još veće - kaže ponosni deda i dodaje da je veoma zadovoljan izabranicima svojih unuka.

Cecin otac kaže da mu ne smeta što su njegovi unuci postali glavna tema tabloida poslednjih meseci, pa čak i preuzeli pažnju od Cece.



- Oni su deca javnih ličnosti i normalno je da privlače pažnju javnosti, ali pustite decu da se vole. Ne smeta mi što su Maša i Kostadin sestra i brat, u te priče se ne mešam. Navikao sam na pažnju medija jer je moja ćerka od tinejdžerskih dana pod lupom javnosti - kaže Slobodan.

 

(Izvor: Blic)

makonda-tracker