Kolaps zbog Zvezda Granda

Nove Zvezde Granda danas su u prodavnici City Recordsa potpisivale album, a dočekalo ih je više stotina obožavalaca zbog kojih je saobraćaj u ulici Kneza Miloša bio usporen
4
1 / 5 Foto: Danilo Mašojević

Beogradska ulica Kneza Miloša bila je gotovo potpuno blokirana zbog šest stotina fanova novih Zvezda Granda. Naime, danas popodne je zakazano potpisivanje njihovog albuma, a obožavaoci su počeli da se okupljaju već u ranim jutarnjim časovima. Većina fanova želela je da se dočepa autograma svojih omiljenih pevača, pa se ispred prodavnice City Recordsa u kojoj je organizovan susret novih zvezda i njihove publike napravila velika gužva, a bilo je neophodno i prisustvo policije koja je sprečavala posetioce da izađu na ulicu i potpuno zaustave saobraćaj.
Sa puno pažnje i želje da svima izađu u susret diskove su potpisivali Svetlana Tanasić, Darko Lazić, Biljana Sečivanović, Jelena Kostov, Saša Kapor, Jovan Stefanović, Slobodan Vasić, Milan Topalović, Nebojša Vojvodić, Nadežda Biljić, Aleksandra Bursać i Milena Ćeranić. Po nezvaničnim informacijama, za sat vremena potpisano je pet stotina pedeset diskova, a pevači zbog velike gužve i obaveza koje su ih čekale nisu imali vremena da se slikaju sa fanovima.

Nove Zvezde Granda su odmah nakon potpisivanja albuma krenule na turneju koja će trajati do kraja leta.

Pogledajte video prilog

makonda-tracker