Marko i Adrijana doneli odluku

0
Bez obzira što se već danim priča o njihovom razvodu, Adrijanu Limu i Marka Jarića zbližila je nesreća koja je zadesila Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.
Marko i Adrijana, Foto: Storry arhiva
Marko i Adrijana, Foto: Storry arhiva

Naime, Adrijana i Marko su doneli odluku da zajedno organizuju donatorsku večeru kojoj će prisustvovati brojne svetske zvezde, a sav prihod biće uplaćen stanovništvu ugroženom u poplavama.

- Adrijana je odlučila da u Njujorku organizuje donatorsko veče za pomoć Srbiji. Ona je pozvala Marka da joj pomogne i dovede poznate ličnosti sa kojima se druži, kako bi učestvovalo što više svetskih zvezda iz različitih sfera javnog života, kao i bogatih biznismena. Takođe su se dogovorili da zajedno poklone novac – navodi izvor blizak brazilskoj manekenki i dodaje da su se Marko i ona nedavno prvi put videli nakon dužeg perioda razdvojenosti.

Od kako su najavili razvod bili su razdvojeni jer je Adrijana bila na festivalu u Kanu, a Marko u Beogradu. U međuvremenu, košarkaš se vratio u Majami gde je u porodičnom domu uživao sa ćerkicama, a pre nekoliko dana kući se vratila i Adrijana.

Razdvojenost, ali i dobar timski duh kada je reč o organizovanja pomoći za ugroženo stanovništvo, motivisali su ih da još jednom razmisle o njihovom razvodu i braku daju novu šansu.

 

Izvor: Nadlanu.com

makonda-tracker