Humani: Aleksandar Šapić, Željko Vasić i Ivana Maksimović otvorili Porodični sajam

Ivana Maksimović, Aleksandar Šapić i Željko Vasić otvorili su zajedno 7. Porodični sajam. Dvodnevna manifestacija odvija se u znaku prikupljanja pomoći za najmladje na platou ispred Ušće Shopping Centra, gde se paralelno sa Sajmom održava velika humanitarna
0
1 / 11

U saradnji sa humanitarnom karticom Veliko srce i PU Dr Sima  Milošević iz Zemuna, tokom celog vikedna prikupljaće se sva neophodna sredstva za dalji  nastavak  školske godine pod pokroviteljstvom Sekretarijata za dečiju zaštitu.
 
- Mislim da je jako važno da svako od nas da svoj doprinos, kako bismo mališanima iz Obrenovca i ostalih ugroženih područja što pre vratili osmeh na lice. Sigurna sam da ce Beograđani iskoristiti Sajam ne samo da nešto kupe, već i da budu humani i ukažu pomoć sugrađanima koji su ostali bez krova nad glavom
- izjavila je naša poznata sportistkinja Ivana Maksimović.
 
Sa posetiocima 7. Veliko srce Porodičnog sajma družili su se i predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić, kao i pevač Željko Vasić, koji su i sami pripremili poklone za mališane i njihove roditelje.
 
- I sam sam otac, i nema toga sto ne bih učinio za jedan dečiji osmeh. Raduje me to što smo prethodnih dana pokazali koliko smo složni, ali nema stajanja. Idemo dalje, vidimo se na Porodičnom sajmu - poručio je Vasić.

makonda-tracker