Keba udomio dve porodice

0
Dragan Kojić Keba je u svojim domovima u Beogradu i Loznici udomio porodice koje su u poplavama ostale bez svojih domova.
Dragan Kojić Keba, Foto: Luka Šarac
Dragan Kojić Keba, Foto: Luka Šarac

Keba je već odavno poznat kao veliki humanitarac, što je dosta puta i dokazao.

On je zajedno sa ženom Oljom i sinom Igorom pre desetak dana udomio šestočlanu porodicu u svojoj kući u Beogradu, a nedavno je primio i drugu u svoj dom u Loznici. Tim ljudima iz okoline pevačevog rodnog grada, koji će nekoliko meseci biti njegovi gosti, poplava je uništila sve što su imali.

- Je l‘ morate da pišete o tome? Ma nisam ja kao neke moje kolege koje koriste ovakve situacije da bi se slikali, pustite me. Jesam zbrinuo jednu porodicu u Beogradu i moja Olja je stalno sa njima. Biće kod mene neko vreme, a posle ćemo videti. Često sam u kontaktu s gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem, kom je takođe poplavljena kuća.

Rekao sam mu da ja u tom gradu imam pristojnu kuću za život u kojoj se nalazi moja majka. Kuća je na raspolaganju ugroženima i mogu tu da borave dok se ne snađu. Nedavno mi je javljeno da su pronašli jednu porodicu koja će boraviti u mom domu i drago mi je zbog toga. Najverovatnije ću sledeće nedelje otići do Loznice i upoznati se s tim ljudima - rekao je Keba za Kurir i dodao da je njegova ćerka Nataša iz Los Anđelesa poslala pomoć ugroženim licima.

makonda-tracker